A KÜLDETÉSÜNK: EGÉSZSÉGES KEDVENCEK.

Amikor a kedvencünk egészséges, a mindennapok is boldogabbak.

Minden állat egészséges és boldog életet érdemel. Ugyanakkor a tiszta táplálék hiánya allergiához és betegségekhez vezethet.

Megkeseríti a gazdik mindennapjait, hogy minden próbálkozás ellenére sem találnak tartós és természetes gyógymódot. Nincs rendben, hogy drága gyógyszerekkel lehet csak enyhíteni a tüneteket és körülményes diétákkal és kencékkel kísérletezni.

HUMAC

A Humac 100%-ban természetes anyag, ami már több ezer gazdinak és négylábúnak segített. Megköti a táplálékban lévő méreganyagok és allergének jelentős részét és pótolja a hiányzó ásványi és nyomelemeket. Ezzel támogatja az állat szervezének regenerálódását, így egészséges és boldog kedvence lesz.

Hogyan tudunk segíteni a gazdiknak, hogy megszüntessék az allergiát és erősítsék kedvencük immunrendszerét?

Bara Ildikó

Alapító

Kedves Gazdi!

Mi a Humaccal szeretnénk egy egészséges világot létrehozni a négylábú kedvenceknek. Én Bara Ildikó vagyok és több ezer gazdival beszéltem az elmúlt években.

A legtöbben azért fordulnak hozzám, hogy segítsek a kedvencének, mert vakarja magát, hullik a szőre, megy a hasa, allergiás, rosszul eszik vagy csak szeretne mindent megtenni azért, hogy a négylábú társa sokáig vele maradjon.

Megkeseríti a gazdik mindennapjait, hogy mindenféle gyógyszerek, kencék, tápok és körülményes diéták ellenére sem találnak tartós és természetes gyógymódot.

Nem találják a megfoghatatlan betegségek valódi okát, amitől szenved a kedvencük. A Humaccal foglalkozva én mindig úgy érzem, el kell juttatnom, át kell adnom a természet üzenetét Nektek. Abban hiszek, hogy minden állat megérdemli az egészséges és boldog életet, gyógyszerek nélkül. A problémák gyökere szinte mindig a táplálkozásra vezethető vissza!

Sajnos nincs tiszta táplálék, mert az élelmiszeripar nem érdekelt benne

Az élelmiszeripar termelési és feldolgozás módszerei miatt szinte minden táplálék tartalmaz idegen anyagokat, toxinokat, amik hatással vannak a kedvenceink emésztőrendszerére. Az egészség a belekben kezdődik. Ha megbomlik a finom egyensúly a bélflórában, az kibillenéshez vezet, s csak idő kérdése valamilyen kísérő betegség megjelenése. Ráadásul az állatok immunrendszere sem egyforma, ezért különbözőképpen reagálnak.

Természetesen vannak jobb és rosszabb tápok, lehet finomakat főzni, vagy éppen nyersen etetni De nagyon nehéz jól dönteni, hogy mivel etessük a kedvencünket. Ez egy átláthatatlan világ és nem kéne ilyen bonyolultnak lennie, hogy gondoskodjunk a kedvenceinkről.

Gondtalan mindennapok a kedvenceddel, erős immunrendszer, 100% természetesen

Szeretnénk hozzájárulni minden állat egészséges táplálásához, a táplálkozásból eredő megbetegedések teljes megszűnéséhez.

A Humac egy 100%-ban természetes eledelkiegészítő, amit a mindennapi étkezéshez, kis mennyiségben kell adagolni. Rendszeres használata támogatja a szervezet regenerálódását és fenntartja az optimális működését. A Humac fő alkotóeleme az aktív huminsav (65%), ami megköti a méreganyagok jelentős részét, és kiüríti az állat szervezetéből, így mérsékelve az élelmiszeripar által okozott környezeti terhelést.

Emellett gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, amiket kelát formában tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy az állat szervezete könnyen tudja hasznosítani. Tehát a kedvence szervezete erősebb lesz és önmagát gyógyítja meg. Csökkennek vagy megszűnhetnek az allergiás tünetek. A Humac nem egy csodaszer vagy gyógyszer.

Eledelkiegészítő
Kutyaeledel kiegésztő
Humac

Támogató és nyitott közösség vagyunk, elkötelezettek a tudás megosztásában és a természetes megoldásokban.

Szeretnénk megadni a tudást és eszközöket minden felelős állattartónak, hogy nyugodt, boldog és egészséges életet tudjon biztosítani kedvencének.

Szeretnénk hozzájárulni az egészséges táplálásukhoz, a táplálkozásból eredő megbetegedések teljes megszűnéséhez.

Csatlakozz egy támogató közösséghez, ahol nyíltan beszélünk az élelmiszeripar és a táplálék okozta tünetekről, a fajtabetegségekről és azok kezeléséről.

Nyitott közösség

Azt gondoljuk, hogy a tünetek kezelése helyett, a kiváltó okokkal kell foglalkozni.

Ezért a gazdi munkája és az orvosok szakértelme kéz a kézben kell járjon. Ugyanis olyan civilizációs hatásokról van szó, ami az elmúlt 20-30 évben került előtérbe és a tudomány sem érti még az összefüggéseket teljesen.

Gondtalan mindennapok a kedvenceddel, erős immunrendszer, 100% természetesen

Szeretnénk hozzájárulni minden állat egészséges táplálásához, a táplálkozásból eredő megbetegedések teljes megszűnéséhez.

A Humac egy 100%-ban természetes eledelkiegészítő, amit a mindennapi étkezéshez, kis mennyiségben kell adagolni. Rendszeres használata támogatja a szervezet regenerálódását és fenntartja az optimális működését.

A Humac fő alkotóeleme az aktív huminsav (65%), ami megköti a méreganyagok jelentős részét, és kiüríti az állat szervezetéből, így mérsékelve az élelmiszeripar által okozott környezeti terhelést.

Emellett gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, amiket kelát formában tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy az állat szervezete könnyen tudja hasznosítani.

Tehát a kedvence szervezete erősebb lesz és önmagát gyógyítja meg. Csökkennek vagy megszűnhetnek az allergiás tünetek. A Humac nem egy csodaszer vagy gyógyszer.

Humac

Miért jó, ha a kedvencednek a HUMAC-ot adsz minden nap?

Egy egyedülálló anyag, ami segít kiüríteni a kedvenced szervezetéből, ami rossz és pótolja, ami hiányzik. Akkor működik igazán jól, ha minden étkezéshez adod, ugyanis így tudja kifejteni a hatását.

A Humac a szervezet számára jól hasznosítható, kelát formában tartalmazza az ásványi anyagokat. De mit is jelent ez?

"A szervezet ionokkal való ellátása (makro- és mikroelemek) elsőrendű fontosságú. Az ásványianyag-pótlás komplex feladat. Az korántsem elég, ha a táplálék-kiegészítőkbe fémeket kevernek.A megfelelő felszívódás céljából ezeknek különleges kémiai formában kell jelen lenniük a készítményben. A szervezet ásványianyag-forgalmát elemző kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy erre a célra legalkalmasabbak a fémek szerves savakkal alkotott, úgynevezett kelát-komplexei."

Forrás: Wikipedia; Dr. Szendre Zsolt: Mit jelent a kelátos kötés?

A Humac különlegessége, a szabadalmaztatott feldolgozási eljárás, amely során “aktiváljuk a huminsavat”, miközben nem adunk hozzá semmilyen más anyagot. Ez közel 20 év kutatómunkájának az eredménye. A Humac egy 100%-ban természetes anyag és mindennapi használata jótékony hatással van az immunrendszer hatékony működésének fenntartásában.

A Humac az emésztőrendszer őre, és mint tudjuk az egészség a belekben kezdődik. A toxinkötő hatása miatt folyamatosan tehermentesíti a kedvence szervezetét, így beindul a természetes öngyógyítás. Az immunrendszer a legjobb orvosság, ha hagyjuk, hogy végezhesse a dolgát.

A Humac másik különlegessége, a szabadalmaztatott feldolgozási eljárás, amely során “aktiváljuk a huminsavat”, miközben nem adunk hozzá semmilyen más anyagot, és kémiai eljárás nélkül hozzuk létre a terméket. Így a Humac egy 100%-ban természetes “alapanyag”.

Több ezer gazdinak segített már a Humac

Vásárlóink nem egy csodaszert keresnek, de hisznek abban, hogy drága gyógyszerek és kíméletlen diéták helyett van természetes megoldás.

Olvasd el a hozzád hasonló gazdik véleményét. Több száz visszajelzést találhatsz az oldalunkon vagy a Facebookon.