Zora és az 50 km túra…

Zora és az 50 km túra…

Szerintem lehet abban valami, hogyha szereted, amit csinálsz, akkor kapsz mindig ötleteket, sokan sugallatnak, a művészek ihletnek hívják, ami előrevisz a célod felé. A cél azonban nem egy egyenes felszállópálya, hanem egy erdei ösvénnyel kezdődik, kiszélesedik majd úttá rengeteg kanyar, leomlott fa, vízátfolyás jellemzi. Amikor kiértél az erdőből, már látod a hegycsúcsot, melyre neked kell megtalálni a felvezető utat.


Amikor kitaláltam a Humacot kisállatoknak, elsősorban immunerősítőként szerettem volna forgalmazni, a toxinkötés és a rengeteg ásványi anyag és nyomelem miatt. Nehezen indult, mert a Humac nem egy összerakott vitaminbomba vagy táplálékkiegészítő, hanem egy alapanyag, melyben az organikus huminsav teszi a dolgát.

Mi az, hogy egy fekete por, képes lenne bármit is csinálni a lerobbant állati szervezettel?!

Szerencsére jöttek az eredmények folyamatosan és láttuk, hogy mekkora ereje van a természetnek. Tudjátok, néha a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. A Humac is ez, egyszerű és hatásos. Bár pont az organikus volta miatt, mindig másként reagál. Főként a tápoknál, melyek összetevőivel le kell ülnie egy asztalhoz, képletesen persze, és mivel öntudatos, csak azzal fog kezet, akivel ő akar. És mindig minden állatnál mások a szereplők, mert nincs két egyforma táp, szervezet, csak a Humac ugyanaz. Ő csak azzal áll szóba, aki neki tetszik, közben folyamatosan a szervezet igényeit tarja szem előtt, védi, képviseli, segíti még a legelkeseredettebb helyzetben is.

Én pedig támogatom csak az ő munkáját, például amikor összeraktam a csapatot, és megcsináltuk a Humac Help krémünket.
  

Egy ragyogó példa nemrég történt meg. Először csak a krémről jelzett vissza egy Gazdi.

„Kedves Humac!

Igaz, eddig csendes követő voltam az oldalnak, de engedjétek meg, hogy leírjam a saját, illetve a Zora kutyám tapasztalatát a krémmel kapcsolatban. Zora mindenre is allergiás, két évig, főleg nyáron gennyesre dörzsölte a mellkasát, folyamatosan vakarózott, a fején is alig volt szőr. Kapott szteroidot, krémet. Nem akartam, hogy tovább kezeljék ilyen szerekkel, teljesen véletlenül dobta fel a Facebook a Humac termékeket. Gondoltam kipróbálom, az állatorvos is ajánlotta. És csoda történt, Zorának végre van szőre, nem vakaródzik. Visszaálltunk a BARF-ra is, de a pollen és a nagyszemcsés homok, ami itt nálunk van, már nem okoz neki gondot…”

Amikor pedig a Humac ihletet ad, akkor valamiért mindig tovább szövődik egy beszélgetés. Oka van!

Ahogy a Gazdival beszélgettem kiderült más is Zoráról, amit talán még ők sem hittek el, vagy reméltek.

„Tudom milyen egy "gyereknek" meghosszabbítani az életet, különböző mérgező gyógyszerek nélkül. Zora 11 éves, áttétes és már orvosok szerint nem kellene élnie… Emlő daganattal kezdődött 3 éve. Rosszindulatú. Ki volt ivartalanítva, de mégis. Műtét, gyógyszerek, úgy nézett ki, hogy elmúlt. De visszajöttek a gumók. A műtétet már nem engedtem. Azt mondta a doki, ez az év, de már nem lesz ereje túrázni. Pedig mi nagyon sportosak vagyunk, 86 serleg, 52 érem díszeleg Zora gyűjteményében.”

De A Gazdi nem adta fel, belsőleg a Humac por, külsőleg a Humac Help krém, csendben, reménykedve, tették a dolgukat és bíztak valamilyen gondviselésben. Zora kapott még egy esélyt. Amikor már nem kellene élnie, akkor jelezte a Gazdi a következőket:

„3 napja fejeztünk be egy 2 napos 52 kilométeres túrát. Na, ehhez kell erő, de Zorának meg se kottyant, pedig daganatos és 11 éves. Én hálásan köszönöm a terméket, aminek továbbra is vevője leszek! Mert ő a "gyermekem" és hogy ilyen erőben van a termék is hozzájárult. Köszönöm!

 Zora és Kovács Mariann”

A természet teszi a dolgát és figyel arra, akinek még dolga van. Zora is kapott még egy kis időt, csakhogy boldogabbá tegye a Gazdit és az ő kis világukat!

Ügyes vagy Zora! Igazi társ!

Bara Ildikó

Ezeket is érdekesnek találhatod

Mire figyeljünk, ha új kölyökkutya érkezik a családba?
Mire figyeljünk, ha új kölyökkutya érkezik a családba?
Szeretnénk néhány tanácsot adni kezdő állattartóknak, mit és mire kell figyelni, ha új családtag érkezik. Mikor megér...
Olvass tovább...
Mikor hipoallergén a hipoallergén táp?
Mikor hipoallergén a hipoallergén táp?
Az utóbbi időben megnőtt a keresések száma a hipoallergén állati tápokra. Nincs könnyű helyzetben a Gazdi, ha kénytel...
Olvass tovább...
Allergia protokol
Allergia protokol
Az allergia, és ez mindenhol olvasható egy fals immunválasz a szervezet részéről. Sokat keresgéltem erről az internet...
Olvass tovább...