Rose története folytatódik…

Rose története folytatódik…

Véleményem szerint egy felelősségteljes tenyésztő folyamatosan tanul, fejleszti tudását, tapasztalatokat szerez. Ez az én esetemben sincs másképp. Kutyáim minden rezdülését figyelemmel kísérem és minden változást dokumentálok.

A Humac huminsav több pozitív hatása mellett kiemelnék egy aktuális esetet.

Az utóbbi időben feltűnt, hogy a termék adagolása mellett kutyáim tüzelése napra pontosan “beállt”. Mi tenyésztők pontosan tudjuk milyen idegőrlő tud lenni amikor megtervezünk egy párosítást és semmi más nem választ el minket attól, hogy mindez megvalósuljon, csak a hosszú, akár hónapokon át tartó várakozás amikor kutyá(i)nk tüzelésére várunk.

Immáron 2 éve folyamatosan adom kutyáimnak a huminsavat, ez idő alatt tapasztalataim alapján minden kutyám napra pontosan (+- 1 hét) tüzel. Megszűnt a várakozás, pontosan tudom, hogy mikorra várhatom a tüzelésüket. Mindemellett progeszteron szintjük a “nagy könyvben” leírtak alapján emelkedik, probléma mentesen vemhesülnek és nevelnek életerős, egészséges utódokat. Kiskutyáink már az anyatejjel magukba szívják a huminsav jótékony hatásait, 3 hetes koruktól pedig ők maguk is jóízűen falatozzák a huminsavat, akárcsak felnőtt kutyáink.

Pontosan tudjuk, hogy a fent leírt tapasztalatok csak egészséges egyedek esetében valósulhatnak meg, kutyáim egészségét pedig a Humac huminsav támogatja nap, mint nap.

Illyés Nikolett

Ezeket is érdekesnek találhatod

Mit figyelj a tápban a Humaccal ?
Mit figyelj a tápban a Humaccal ?
Mit figyelj a tápban, ha Humaccal segíted Kedvenced  immunrendszerét? A Humac organikus, tehát mindennel képes kö...
Olvass tovább...
Zora és az 50 km túra…
Zora és az 50 km túra…
Szerintem lehet abban valami, hogyha szereted, amit csinálsz, akkor kapsz mindig ötleteket, sokan sugallatnak, a művé...
Olvass tovább...
Ételintolerancia/hisztamin allergia
Ételintolerancia/hisztamin allergia
Az utóbbi években egyre erősebben megfigyelhető, hogy bizonyos ételek fogyasztása allergiás jellegű tüneteket válthat...
Olvass tovább...