21. század kihívásai

21. század kihívásai

A 21. század egyik nagy kihívása a fokozott igénybevételnek kitett állati szervezet tápanyag ellátása, illetve az állat egészségügyi státusz megőrzése, javítása.

Felmerül az igény mind a haszonállatoknál, mind a társállatoknál, hogy valamilyen természetes anyag használatával próbálják megoldani a különböző problémákat.

  • A felmerülő problémák okai részben az állatok takarmányában, részben az állati szervezet működésében keresendők. Ilyenek például az anyagforgalmi zavarok, a rendellenes emésztés, allergiák, toxikózisok és még lehetne sorolni.
  • Az állati szervezet tápanyag ellátása, az immunrendszer működése nagymértékben függ az emésztő rendszer állapotától.
  • Ennek a megfigyelésnek köszönhetően az egyik erre irányuló kutatási irány a huminsavak lehetséges felhasználását vizsgálta, célozta meg. Ez egy természetes anyag, amelyet cégünk ebben a természetes formában forgalmaz. Semmilyen káros hatást vagy kontra indikációt a tudomány jelenleg nem ismer, teljes biztonsággal alkalmazható.

A huminsavak az emésztőrendszerbe kerülve többféle kedvező hatást fejtenek ki a szervezetre.

Ilyenek – amely hatásokat tudományosan igazoltak és amelyeket most már a saját tapasztalataink is alátámasztanak –

  • az emésztőrendszer pH-jára gyakorolt kedvező hatás, nevezetesen optimalizálja a bél pH-ját,
  • a bélflórára gyakorolt kedvező hatás – hatványkitevőkkel csökkenti a káros mikroorganizmusok számát az emésztőrendszerben, mind emellett segíti a hasznos flóra kialakulását.
  • Immunstimuláns hatása van, amelyet részben közvetlenül a bél nyálkahártyára, részben a szervezet humorális védekezőképességére fejt ki. Igy pl. a humorális immunválasz megduplázódik.
  • Megköti a káros anyagokat, mint például nehézfémek, toxinok.

Ezeket is érdekesnek találhatod

Mit figyelj a tápban a Humaccal ?
Mit figyelj a tápban a Humaccal ?
Mit figyelj a tápban, ha Humaccal segíted Kedvenced  immunrendszerét? A Humac organikus, tehát mindennel képes kö...
Olvass tovább...
Zora és az 50 km túra…
Zora és az 50 km túra…
Szerintem lehet abban valami, hogyha szereted, amit csinálsz, akkor kapsz mindig ötleteket, sokan sugallatnak, a művé...
Olvass tovább...
Ételintolerancia/hisztamin allergia
Ételintolerancia/hisztamin allergia
Az utóbbi években egyre erősebben megfigyelhető, hogy bizonyos ételek fogyasztása allergiás jellegű tüneteket válthat...
Olvass tovább...