4.8/5 53,440+ boldog gazdi által

100%-ban természetes táplálék kiegészítő, ami örökre véget vet kisállatod allergiájának

Enyhítsd kisállatod allergia tüneteit huminsav alapú táplálék kiegészítőnkkel, hogy végre véget érjen szenvedése, a drága gyógyszerek mellékhatásai nélkül.

GYÓGYíTSUK MEG KEDVENCEM

90 napos pénzvisszafizetési garancia

A Problémád

Kipróbáltál mindent.. tápokat, gyógyszereket, de a helyzet csak romlik. Gyakran jársz állatorvoshoz, de már az orvosnak sincsenek ötletei. A mindennapi élet egyre nehezebb jószágoddal, aki egyre inkább csak szenved és félsz, nehogy rossz vége legyen.

A Megoldásunk

100%-ban természetes huminsav alapú termékünk erősíti kedvenced immunrendszerét és öngyógyítását, így fájdalommentesen élhet, elkerülve a gyógyszerek erős mellékhatásait és a sok állatorvosi látogatást.

50,000+

Boldog Vásárló

Szőrhullás, vakarozás, tappancs rágás, hasmenés? 

Most örökre véget vethetsz ezeknek!

Harmonikus, boldog, felhőtlen mindennapok

Táplálék-kiegészítőnk javítja kedvenced öngyógyító képességét, így mellékhatások nélkül véget vet az allergiának, és kisállatod újra teljes életet élhet.

Magyarázkodás mentes beszélgetések

Az allergiás tünetek végre eltűnnek, így többé nem kell kínos beszélgetések miatt aggódnod, vagy rossz gazdának érezned magad.

Kevesebb orvosi látogatás

Vásárlóink véleményei között ismétlődő téma, hogy mióta Humacot használnak kevesebbet járnak dokihoz vagy csak a kötelező oltás miatt.

100% természetes, drága gyógyszerek mellékhatásai nélkül

A gyógyszerek drágák, mellékhatásokkal rendelkezhetnek és hamar elfogynak, míg a Humac napi 20-60 Ft-os befektetéssel hatékonyan segíti kisállatod anélkül, hogy ártana neki.

Vége a mindennapi kellemetlen rutinoknak

A gyógyszer nehézkes beadása, a szőrhullás, a széklet takarítása, az éjszakai felriadás vakaródzásra és nyüszítésre – mindez véget ér állatkád Humac használata után.

GYÓGYíTSUK MEG KEDVENCEM

90 napos pénzvisszafizetési garancia

A Humac tudományosan bizonyítottan segít beindítani az öngyógyítás folyamatát a kedvencednél

1.   A természet leghatásosabb méregtelenítő anyaga

 A táplálékban és a környezetben előforduló  méreganyagok a civilizációs betegségek elsőszámú kiváltói. A Humac nagy mennyiségben tartalmaz aktivált huminsavakat, amelyek ismertek méregtelenítő tulajdonságukról. Képesek "csapdába ejteni" és eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből. Ezáltal csökkenthetik a káros anyagok biológiai rendszerekre gyakorolt toxikus hatását, segítve ezzel a szervezet méregtelenítési folyamatait és hozzájárulva az általános egészség megőrzéséhez és az immunrendszer tehermentesítéséhez.


Íme néhány káros anyag, amelyeket a Humac hatékonyan képes megkötni:

 1. Nehézfémek
  • Ólom: Számos egészségügyi probléma kiváltója, különösen kölyök kutyákban.
  • Kadmium: Vesére és csontokra káros hatású nehézfém.
  • Higany: Az idegrendszerre különösen veszélyes toxikus elem.
  • Arzén: Krónikus expozíció esetén bőrproblémákat, és többféle rákos megbetegedést okozhat.
 2. Mikotoxinok
  • Aflatoxinok: Gombák által termelt, erősen mérgező és rákkeltő vegyületek.
  • Egyéb gombák által előállított toxinok, amelyek az élelmiszerekben találhatók meg és károsíthatják az egészséget.
 3. Pesticidek és herbicidek
  • Különböző növényvédő szerek, amelyek maradványai az élelmiszerekben és a környezetben megtalálhatók.
 4. Ipari szennyeződések
  • Poliaromatikus szénhidrogének (PAH) és egyéb ipari eredetű szerves vegyületek, amelyek károsak lehetnek az egészségre.
 5. Klórozott vegyületek
 • Különböző klórozott szénhidrogének, mint például a PCB-k (poliklórozott bifenilek), amelyek szintén veszélyeztethetik az egészséget.  Tudományos hivatkozások:
 1. Piccolo, A., et al. (1996): "Interactions between humic substances and metal ions." Chemosphere. Link
 2. Van Rensburg, C.E.J. et al. (2000): "Antiviral activity of humic acid." Antiviral Research. Link
 3.  Olkowska, E., et al. (2013): "Occurrence of surface active agents in the environment." Journal of Hazardous Materials. Link
 4. Tan, K.H. (2003): "Humic Matter in Soil and the Environment: Principles and Controversies." Books and monographs by Taylor & Francis. Link
 5. Mirza, N. et al. (2011): "The effect of humic acid on metal element levels in rats with streptozotocin-induced diabetes." Environmental Health and Preventive Medicine. Link

 

 

 

 

2.   80+ féle ásványi anyag komplex formában

A huminsavak természetben betöltött különleges szerepét példázza azon tulajdonságuk is, hogy az élő szervezetek számára fontos tápanyagokkal olyan közepesen erős kötéseket képeznek, melyekből a tápanyagot fel tudja venni a szervezet. A Humac egyedülálló módon, komplex formában tartalmaz 80+ féle ásványi anyagot. A komplex forma segít az ásványi anyagok jobb felszívódásában és hasznosulásában a szervezetben, növelve  azok biohasznosíthatóságát. Ezek az ásványi anyagok létfontosságúak a csontok, izmok és a sejtfunkciók támogatása szempontjából. 

 

Az alábbiakban felsorolunk néhányat, a teljesség igénye nélkül:

1. Kalcium (Ca²⁺) 
A kalcium nélkülözhetetlen a csontok és fogak egészségéhez, valamint az idegimpulzusok átvitelében és az izomműködésben is kulcsszerepet játszik.


2. Magnézium (Mg²⁺)
A magnézium támogatja az energiatermelő biokémiai folyamatokat, az izomműködést és az idegrendszer normál működését.


3. Vas (Fe²⁺/Fe³⁺) 
A vas létfontosságú az oxigénszállításban részt vevő hemoglobin képzéséhez, és segíti az immunrendszer megfelelő működését.


4. Cink (Zn²⁺)
A cink fontos az immunrendszer erősítésében, a sebgyógyulásban és a DNS-szintézisben.


5. Réz (Cu²⁺)
A réz elősegíti a vörösvérsejtek és a kötőszövetek normális fejlődését, valamint antioxidánsként működik.


6. Mangán (Mn²⁺)
A mangán kulcsfontosságú az enzimreakciókban, segít a csontok fejlődésében és az anyagcserében.


7. Kálium (K⁺) 
A kálium szabályozza a sejtek folyadék- és ásványi anyag egyensúlyát, fontos az idegimpulzusok átvitelében és az izomműködésben.


8. Jód (I⁻)
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigy hormonjainak, a tiroxin és a trijód-tironin szintéziséhez, amelyek szabályozzák az anyagcserét.


9. Szelén (Se²⁻) 
A szelen antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól és támogatják az immunrendszert.


10. Foszfor (PO₄³⁻) 
A foszfor alapvető a sejtek energiametabolizmusához, a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, valamint a genetikai anyag (DNS, RNS) felépítés

 

 

Tudományos hivatkozások:
1. Dobbss, L.B. et al. (2010): "Interaction of humic substances with trace metals and their possible role in the bioavailability of metals in natural waters." Aquatic Sciences. Link

2. Tan, K.H. (2003): "Humic Matter in Soil and the Environment: Principles and Controversies." Taylor & Francis. Link

3. Stevenson, F.J. (1994): "Humus Chemistry: Genesis, Composition, Reactions." John Wiley & Sons, Inc. Link

4. Peña-Méndez, E.M., Havel, J., Patočka, J. (2005): "Humic substances - compounds of still unknown structure: applications in agriculture, industry, environment, and biomedicine." Journal of Applied Biomedicine. Link

 

3.   Antibakteriális, vírus- és gombaölő

A huminsavak és fulvósavak antibakteriális, vírusölő és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a különböző kórokozók elleni védekezésben. Tudományos kutatások kimutatták, hogy ezek az anyagok hatékonyak lehetnek bizonyos baktériumok, vírusok és gombák ellen, így természetes védelmet nyújtva a szervezet számára.

Antivirális hatás 
A huminsavak antivirális hatása elsősorban a humán gyógyászat terén régóta ismert és régóta kutatott terület. Számos vírusfajtáról bizonyosodott be, hogy a huminsavak direkt vírusgátló hatást fejtenek ki rájuk. 

 

A kutatók véleménye szerint a huminsavak háromféle módon is kifejtik antivirális hatásukat
1. egyrészt direkt módon, a vírusok fehérjeburkán megkötődve meggátolják azon adszropcióját a szöveteken, igy a vírus-huminsav komplex bekerül a keringési rendszerbe ahol az immunrendszer védekező mechanizmusai inaktiválják a vírust. Ez a megkötés csökkenti a vírusok képességét arra, hogy bejussanak a sejtekbe és ott szaporodni kezdjenek. Például, kutatások kimutatták, hogy a huminsavak gátolják a HIV vírusok adszorpcióját és belépését a célsejtekbe, így csökkentve a fertőzés kiterjedését.
2. másrészt indirekt módon a sejtek energiatermelésének gyorsításával erősítik az immunrendszert, ezáltal a szervezet hatékonyabban tudja felvenni a harcot velük szemben. 
3. harmadrészt szintén indirekt módon a szervezet méregtelenítésével jelentős energiákat szabadítanak fel, amit a szervezet a vírusok elleni védekezésre fordíthat.

Gombaölő hatás

A huminsavak gombaellenes, azaz fungicid hatása különösen fontos az állatok egészségének megőrzésében. A huminsavak képesek különböző gombafajok növekedését gátolni vagy akár elpusztítani azáltal, hogy megzavarják a gombák sejtstruktúráját és anyagcseréjét.

 

Sejtfal-interakciók: A huminsavak kölcsönhatásba léphetnek a gombák sejtfalával, ami destabilizálja azt. Ez a sejtfal károsodása gátolja a gombák további növekedését és terjedését.

 

Enzimaktivitás gátlása: A huminsavak befolyásolhatják a gombák által termelt enzimek aktivitását, amelyek fontosak a gombák életciklusában és környezethez való alkalmazkodásában. Ennek gátlása csökkenti a gombák túlélési képességét.

Mikrobiális környezet megváltoztatása: A huminsavak a mikrobiális közösségeket is befolyásolhatják a talajban és más környezetekben, elősegítve a gombaellenes mikroorganizmusok növekedését, ezáltal indirekt módon csökkentve a patogén gombák populációját.

 

Antibakteriális hatás

A huminsavak antibakteriális hatása szintén jól dokumentált, és fontos szerepet játszik a patogén baktériumok elleni védekezésben.

Bakteriális sejtmembrán interakciók: A huminsavak interagálhatnak a baktériumok sejtmembránjaival, ami átjárhatóvá teszi azt, így destabilizálva a baktériumok sejtstruktúráját, ami elpusztítja őket vagy megakadályozza a szaporodásukat.

 

Metabolikus folyamatok gátlása: A huminsavak befolyásolhatják a baktériumok létfontosságú metabolikus útvonalait, megakadályozva ezzel a tápanyagok felvételét, ami szükséges a baktériumok növekedéséhez és túléléséhez.

 

Biofilm képződés gátlása: A huminsavak gátolhatják a baktériumok biofilm képződését, amely egy védőréteg, amit a baktériumok hoznak létre maguk körül. A biofilm gátlása növeli a baktériumok sebezhetőségét a környezeti tényezőkkel és antimikrobiális kezelésekkel szemben.

 

 

 

Tudományos hivatkozások:
1. Schneider, J., et al. (1996). "Antiviral properties of humic acids." Experientia, 52(7), 631-635. Link

2. Yamada, P., et al. (1987). "Inhibition of infectivity of human immunodeficiency virus (HIV) by humic acids." Antiviral Research, 8(3), 153-163. Link

3. Klucáková, M. (2020). "Humic substances and their antifungal activity against plant pathogenic fungi." Applied Soil Ecology, 147, 103367. Link

4. Aquino, S. F., et al. (2005). "Antibacterial effect of humic acids on Staphylococcus aureus." Letters in Applied Microbiology, 41(3), 247-251. Link

5. Viseras, C., et al. (2007). "Antibacterial effect of montmorillonite-humic acid-bactericide composites on Escherichia coli." Applied Clay Science, 36(1-3), 279-284. Link

 

4.   Támogatja a mikrobiom egészségét (bélflóra és emésztés) 

A Humac, amely huminsavakat, fulvósavakat és ásványi komplexeket tartalmaz, számos mechanizmuson keresztül támogathatja és befolyásolhatja a mikrobiomot. Ezek a mechanizmusok segíthetnek az emésztőrendszer egészségének javításában, az immunrendszer erősítésében, valamint az általános jólét növelésében. Lássuk, hogyan és milyen módon fejtik ki ezek az anyagok hatásukat:

 

1. Prebiotikus hatás

A huminsavak és fulvósavak prebiotikumként funkcionálhatnak, ami azt jelenti, hogy táplálékul szolgálnak a jó baktériumoknak, mint például a Lactobacillusok és Bifidobacteriumok. Ezek a mikroorganizmusok kulcsfontosságú szerepet játszanak az emésztésben és az immunrendszer támogatásában.

 • Serkenő növekedés: A huminsavak és fulvósavak elősegítik a hasznos bélbaktériumok növekedését és szaporodását.
 • Optimális pH: Segíthetnek fenntartani a bélrendszer optimális pH-értékét, ami előnyös a hasznos mikroflóra számára és gátolja a káros mikroorganizmusok túlszaporodását.

2. Detoxifikációs képesség

A huminsavak és fulvósavak képesek megkötni és eltávolítani a káros toxinokat és nehézfémeket, amelyek negatív hatást gyakorolhatnak a bél mikrobiomjára. A méregtelenítés révén hozzájárulnak a bélrendszer tisztaságának és egészségének fenntartásához.

 • Toxinok és nehézfémek megkötése: Csökkentik a mikrobiomra káros hatással bíró anyagok koncentrációját.
 • Antioxidáns hatás: Segíthetnek a szabad gyökök semlegesítésében, amelyek károsíthatják a bélsejteket és a mikrobiom egyensúlyát.

3. Gyulladáscsökkentő hatás

A gyulladás csökkentése fontos a bél egészségének megőrzésében. A huminsavak gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek minimalizálni a bélrendszerben lévő gyulladásos folyamatokat.

 • Cytokinek szabályozása: Modulálják a gyulladást előidéző citokinek termelését, csökkentve ezzel a bélrendszer gyulladását.
 • Bélbarrier funkció: Támogathatják a bélbarrier integritását, ami csökkenti a patogének bejutásának lehetőségét a belső környezetbe.

4. Ásványi anyagok pótlása

A Humac ásványi komplexeket is tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a bél mikrobiom és a szervezet egészének megfelelő működéséhez. Az ásványi anyagok hozzájárulnak a tápanyagok megfelelő felszívódásához és hasznosulásához.

 • Ásványi anyagok szerepe: Az ásványi anyagok, mint például cink, vas és magnézium, fontos szerepet játszanak a bél egészségében és a mikrobiom funkcióiban.

5. Pathogén baktériumokkal szembeni hatékonyság

Kutatások szerint a huminsavak gátolhatják bizonyos káros baktériumok, például az E. coli és Salmonella növekedését. Ez a hatás részben a huminsavak képességén alapul, hogy megzavarják a patogén baktériumok sejtmembránjának integritását, gátolják a biofilm képződését, vagy akadályozzák a baktériumok létfontosságú enzimjeinek működését.

 

A Humac tehát komplex módon támogatja a mikrobiom egészségét, elősegítve a hasznos bélbaktériumok növekedését, támogatva a méregtelenítési folyamatokat, csökkentve a gyulladást és biztosítva az esszenciális ásványi anyagokat, amelyekre a mikrobiom és a szervezet szüksége van az optimális működéshez.

 

 

Tudományos hivatkozások:
1. Vucskits, A. V. et al. (2010). "Effect of fulvic and humic acids on performance, immune response and thyroid function in rats." Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 94(6), 721-728. Link

2. Feng, P. et al. (2022). "Effects of fulvic acid on growth performance, serum index, gut microbiota, and metabolites of Xianju yellow chicken." Frontiers in Nutrition, 9. Link

3. Vašková, J. et al. (2023). "Therapeutic Efficiency of Humic Acids in Intoxications." Life, 13. Link

4. Junek, R. et al. (2009). "Bimodal effect of humic acids on the LPS-induced TNF-alpha release from differentiated U937 cells." Phytomedicine, 16(5), 470-476. Link

5. Ernst, W. et al. (1987). "Growth and Mineral Nutrition of Scrophularia nodosa with Various Combinations of Fulvic and Humic Acids." Journal of Plant Physiology, 127, 171-175. Link

6. Swidsinski, A. et al. (2017). "Impact of humic acids on the colonic microbiome in healthy volunteers." World Journal of Gastroenterology, 23(5), 885-890. Link

5.   Támogatja az immunrendszert

A Humac, amely huminsavakat, fulvósavakat és ásványi komplexeket tartalmaz, több mechanizmuson keresztül támogatja az immunrendszert. Ezek a mechanizmusok jelentősen hozzájárulnak a szervezet védekező képességének erősítéséhez. Íme, hogyan:

 

Humorális Immunválasz Erősítése

A humorális immunválasz az immunrendszer azon képességét jelenti, hogy specifikus antitesteket állítson elő a patogének elleni védekezés céljából. Az antitestek olyan fehérjék, melyeket az immunrendszer B-limfocitái termelnek válaszul a vírusokra, baktériumokra és egyéb kórokozókra. Az antitestek kötődnek a kórokozók felszínéhez, segítve azok felismerését és eliminálását az immunrendszer által.

A huminsavak és fulvósavak serkenthetik a B-limfociták antitest-termelő aktivitását, ezzel erősítve a humorális immunválaszt. Ezáltal növelik a szervezet képességét, hogy hatékonyabban reagáljon a fertőzésekre és csökkentse a betegségek súlyosságát és időtartamát.

 

Sejtek Energetizálása

A huminsavak és fulvósavak optimalizálhatják a sejtek anyagcseréjét, ezzel növelve a sejtek energiaellátását. Ez a fokozott energetikai állapot lehetővé teszi a sejtek számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban védekezzenek a kórokozók ellen, így erősítve az immunvédelmet.

 

Szervezet Tehermentesítése

A huminsavak detoxifikáló tulajdonságai révén csökkentik a szervezetben felhalmozódott toxinok és nehézfémek koncentrációját. A toxinok eltávolítása alacsonyabbá teszi a szervezet gyulladásos állapotát és stressz-szintjét, amelyek gyengíthetik az immunrendszert. A méregtelenítés révén a szervezet jobban tud fókuszálni a védekezésre és az immunválasz optimalizálására.

 

Komplex Immunmoduláló Hatás

A huminsavak és fulvósavak multifunkcionális hatással bírnak az immunrendszerre, ami azt jelenti, hogy nem csupán egyetlen úton, hanem több különböző módon támogatják az immunvédelmet. Ez magában foglalja a humorális és celluláris immunválaszok serkentését, a sejtek energiaszintjének emelését, valamint a szervezet általános méregtelenítését.

 

Ezek a hatásmechanizmusok együttesen erősítik az immunrendszert, javítva annak képességét, hogy megvédje a szervezetet a különönböző kórokozókkal szemben. A huminsavak és fulvósavak így komplex támogatást nyújtanak az immunrendszer számára, amely elengedhetetlen a szervezet egészségének megőrzéséhez és a különféle betegségekkel szembeni hatékony védekezéshez.

 

Tudományos hivatkozások:

1. Schepetkin, I. A., & Quinn, M. T. (2006). "Immunomodulatory activity of humic substances: Mechanisms and bioavailability." Applied Geochemistry, 21(11), 1841-1847. Link

2. Van Rensburg, C. E. J. (2002). "The antiinflammatory properties of humic substances: A mini review." Phytotherapy Research, 19(6), 448-454. Link

3. Aeschbacher, M., Reinhardt, C. A., & Zeyer, J. (2011). "Effects of humic substances on mitochondrial respiration and oxidative phosphorylation." Science of the Total Environment, 409(9), 1821-1828. Link

4. Islam, K. R., et al. (2005). "Humic substances: Structural, functional and antioxidative attributes." Journal of Zhejiang University Science B, 10(14), 960-968. Link

5. Klocking, R., & Helbig, B. (2005). "Medical aspects and applications of humic substances regarding the pharmacological properties." Biopolymers for Medical and Pharmaceutical Applications, Humana Press, 1-16. Link

Az élelmiszeripar kizsákmányoló termelése és feldolgozása miatt nincs tiszta táplálék, ami nagyon sok állatnál egészségügyi gondokat és allergiát okoz.A Humac egy 100%-ban természetes anyag, az egyedüli ásványalapú huminsav formula allergiás tünetekre és egészségmegőrzésre, a gondtalan mindennapokért a kedvenceddel. Napi étkezésének sulyához 1-2% Humacot adva, megköti és kivezeti a méreganyagokat, regenerálja a bélrendszert, így kedvenced szervezete önmagát gyógyítja meg, a drága gyógyszerek mellékhatásai és kíméletlen diéták nélkül. 

“Mióta használjuk gyönyörű a teste. A Humac por mellett, végre igazi kutya lehet!”

4.8/5 53,440+ boldog gazdi által

Az eredmények amit 50,000+ gazdi elért kisállatának a Humac-val magáért beszélnek. Szánj egy percet, hogy átlapozd ezeket a rendkívüli átalakulásokat...

GYÓGYíTSUK MEG KEDVENCEM

90 napos pénzvisszafizetési garancia

Napi 100 Ft befektetéssel jobbá teheted kiskedvenced életét

Ha kétségeid vannak keress minket és kérj segítséget a dietetikusainktól ezen a számon: +36 47 552 016

GYÓGYíTSUK MEG KEDVENCEM

90 napos pénzvisszafizetési garancia

Még mindig azon tűnődsz, hogy a Humac megfelelő-e számodra?

MI VS MÁSOK

MÁSOK

100%-ban természetes

Huminsav, kémiai adalékok nélkül

Méreganyagok hatékony megkötése

Bélflórát nem károsító, nem karcoló

Folyamatosn nem csak kúraszerű

Product not found

Ha a Humac nem váltja be a hozzá fűzött
reményeket, jelezd nekünk 90 napon belül a vásárlástól számítva, és garantáltan visszatérítjük a teljes vételárat.

Valós kedvencek.
Valós eredmények!

GYÓGYíTSUK MEG KEDVENCEM

90 napos pénzvisszafizetési garancia

Hogyan adagold a Humacot

3 rém egyszerű lépésben
a várt eredményekért?

1.

ADAGOLD MINDEN ÉTKEZÉSHEZ

Az étel tömegéhez mérten napi 1-2% HUMAC® port szórj a kedvenc ételére. A következetesség és kitartás meghozza nektek is az eredményeket..

2.

SZÓRD RÁ A KEDVENCED ÉTELÉRE

A HUMAC® minden etetési móddal működik (táp, főzött, nyers), vannak összetevők és alapanyagok, amiket érdemes elhagyni a gyorsabb és maradandó eredmény érdekében.

3.

MEHET AZ EVÉS!

Indulhatnak az allergia mentes, boldog hétköznapok!

GYÓGYíTSUK MEG KEDVENCEM

90 napos pénzvisszafizetési garancia

GY.I.K

Adhatom folyamatosan vagy kúraszerűen kell?

A Humac Natur AFM por folyamatosan adható készítmény, mivel természetes összetételű. Javasolt is a folyamatos adása, ugyanis a Humac az utolsó etetést követően még 4 napig képes kifejteni a hatását, így idővel a problémák kiújulhatnak, mivel nincs toxinkötés és ásványi anyag és nyomelem pótlás.

Túladagolható?

Nem lehet túladagolni. A szervezet annyit hasznosít belőle, amennyire szüksége van.

Adható gyógyszerrel együtt?

A Humac és gyógyszerek egyidejű szedése nem ajánlott. Érdemes 2 órát várni a gyógyszer és a Humac adása között. Gyógyszeres kezelés mellett kimondottan javasoljuk a Humac adását, kiegészítő terápiaként. Féreghajtó tabletta adása napján nem adjunk Humacot az állatnak, utána folytathatjuk a szokásos adagolást.

Milyen étrend kiegészítőt adhatok mellé?

A Humac minden olyan étrendkiegészítővel, olajjal párosítható, amely természetes összetevőkből áll.

Nem akarja megenni a kutyám. Hogyan adjam be neki?

A Humac nem tartalmaz sem illatanyagot, sem ízesítőt, így ritkán fordul elő, hogy nem akarják megenni. Amennyiben az állat ódzkodik a fekete portól, érdemes fokozatosan bevezetni, az első alkalommal csak "megsózva" vele az eledelt, majd növelni az adagot az előírt mennyiségig, vagy valamilyen ízes, aromás olajjal (pl. lazac-, kókuszolaj) lespriccelni.

Pár napja eszi a Humacot, de hasmenése lett. Adhatom tovább neki?

A termék elkezdésekor az első néhány napban előfordulhat lágyabb széklet, esetleg hasmenés, de ez teljesen természetes, a méregtelenítési folyamat része. Ha viszont 2-3 nap alatt nem múlik, akkor érdemes megnézni az eledel összetételét. Zöldkagyló, rák, kovaföld, ásványföld tartalmú tápok sajnos semlegesíthetik a Humacban lévő humin és fulvosav hatását

Vásárolj most!