Csatlakozz a 10 000+ gazdihoz, akik legyőzték kedvencük allergiáját (gyógyszermellékhatások nélkül)

A szabadalmazott technológiával (és kémiai eljárás nélkül) készült Humac olyan könnyen adagolható eledelkiegészítő, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Vagyis a tünetek kezelése helyett annak kiváltó okait szünteti meg, hogy a kedvenced visszakapja az egészséges életerejét és a nyugodt éjszakákat.

Nézd meg a legjobb ajánlatokat

100%-ban természetes

Állatorvosok ajánlásával

60 napos garancia

Gazdaságos (napi 20-60 Ft)

Bármilyen etetési módhoz

Egyszerű adagolás

A kiskedvencek szervezete nem a marketingmázzal leöntött eledelt kívánja

Amelyeket béltömő- és adalékanyagokkal felturbózva tesznek fogyaszthatóvá. A húsliszt, a szója, a gabonafélék, a kukorica, a magas lektintartalmú zöldségek és a tollhidrolizátum egyikére sincs szüksége a testüknek.

Ezt olyan allergiás tünetekkel jelzik, mint a vakaródzás, szőrhullás, étvágytalanság, rossz emésztés, hasmenés vagy levertség.

Ma nincs teljesen tiszta táplálék

Mert a termőföld is műtrágyával, növényvédőszerekkel terhelt, ezért kevesebb benne az ásványi anyag és nyomelem, mint 50 éve.
Gazdiként tehát nehezen megugorható kihívás előtt állsz.

Főleg azért, mert súlyos esetben még az egyféle állati fehérjét, burgonyát vagy édesburgonyát, vitaminokat és természetes tartósítót (tokoferolt) tartalmazó tápok is irritálhatják a kisállatod érzékeny bélrendszerét.

Ha neked is álmatlan éjszakáid vannak, mert szinte mindent kipróbáltál már a hipoallergén táptól a szteroidokig, de a kedvenced még mindig szenved, akkor a legjobb oldalt olvasod.

Természetes eledelkiegészítő

Megköti a méreganyagokat

80+ fontos nyomelemmel tölti fel a szervezetet

Pótolja az ásványi anyagokat

Megköti a toxinokat (és segít kiüríteni őket)

Egyszerű adagolás

Segíti a vitaminok, tápanyagok felszívódását

Ellenállóbbá teszi az immunrendszert a fertőzésekkel szemben

Gondtalan mindennapok

Támogatja az egészséges emésztést

Egyszerű adagolás

Csökkenti a krónikus betegségek kialakulásának esélyét

Mit szólnál, ha visszakapnátok a jókedvű nappalokat és az átaludt éjszakákat?

Szinte bármit megtennél érte, ugye? Szerencsére nem kell elmenned a falig, mert van egy egyszerű és költséghatékony megoldás: a Humac.

A természetes huminsavat tartalmazó porból elég napi pár grammot (ez napi 20-60 Ft) szórnod az eledelre, hogy a kedvenced immunrendszere mellékhatások nélkül megerősödjön – mindezt az immunblokkolók árának töredékéért.

A sokáig mellőzött természetes anyag azért hatékony, mert a tünetek enyhítése, elfedése helyett annak kiváltó okait szünteti meg a szervezet öngyógyító folyamatainak beindításával.

Ennek köszönhető, hogy egy idő után a használatával a szteroidok és a gyógyszerek részben vagy akár teljesen el is hagyhatók – több száz gazdi tapasztalata szerint.

A HUMAC 100% TERMÉSZETES TERMÉK HUMINSAVAKKAL

Megrendelés

Kémiai eljárás nélkül

Egyszerű napi adagolás

Adalékanyagok nélkül

Szebb mindennapok

Mellékhatások nélkül

Válaszd ki a kedvenced étvágyához igazított kiszerelést

(100%-os elégedettségi garanciával)

KISTESTŰEKNEK

Gazdaságos pakk

Gazdaságos pakk

12.190 Ft
Nagyobb tételt kérünk

Közepes és nagytestűeknek

Kipróbálós ajánlat

4.690 Ft
Ennyi elég nekünk

Extra támogatás a bőrnek

Legjobb ajánlat

10 780 Ft-tól

Külső támogatásra is szükségünk van

Számold ki a kedvenced napi HUMAC-igényét

Add meg a kedvenced naponta elfogyasztott ételadagját, hogy lásd az ajánlott napi termékadagot és annak árát.

Napi étel: g
Napi HUMAC mennyiség:
100g csomag
vásárlása esetén:
500g csomag
vásárlása esetén:

MUTATJUK,
HOGYAN ALKALMAZD

Az elfogyasztott étel mennyiségének 1-2%-át (megelőzésre 1%, allergia esetén 2% port javaslunk a tünetek megszűnéséig) szórj az eledelre.

A kedvenced szájhúzogatás nélkül, jóízűen meg fogja enni, mert a Humac-nak nincs mellékíze vagy idegen szaga.

Már pár hét használat után azt fogod észrevenni, hogy a kedvenced

  • Szőre, bundája csillogóbb
  • Békésebben alszik
  • Önfeledten játszik
  • Szinte sosem beteg
  • Jó étvággyal eszik
  • Kevesebbszer fordul meg az orvosi rendelőben
  • Kevesebb gyógyszert szed

Akik neked is jó szívvel ajánlják a Humac termékeket

Próbáld ki kockázatmentesen

A Humac új, szabadalmakkal védett technológiával, egy eddig mellőzött, természetes anyagból készül, ezért megértjük, ha óvatosan döntesz mellette.

Nem várjuk el, hogy a 10 000+ elégedett gazdi véleménye és 5 éves piaci jelenlét miatt higgy nekünk, de szeretnénk, ha a kedvenced vidám csaholásáért vagy elégedett dorombolásáért adnál nekünk egy esélyt: rendeld meg bármelyik termékünket, majd add a kedvencednek pár hétig (és lépj be a Humac Klubba, ahol bármikor tudsz kérdezni).

Ha pár héten belül a jó minőségű táp mellett sem tapasztalsz javulást a közérzetében, emésztésében, alvásminőségében, energiaszintjében, akkor küldd vissza a terméket és visszaküldjük a vételárát.

Nem fogunk megharagudni és az ügyintézés is egyszerű lesz – örülünk, hogy kipróbáltad és reméljük, hogy megtalálod azt a megoldást, amivel a kedvenced teljes, önfeledt mindennapokat tud élni.

Szia Gondos Gazdi!

Ildikó és András vagyunk, kisállatrajongók. Azért alapítottuk a Humac-ot, mert kétségbeesetten néztük, hogy a szigorú diéták és gyógyszeres kezelések mellett is rengeteg kiskedvenc küzd allergiás tünetekkel – ezzel akaratlanul megnehezítve a gazdik hétköznapjait is.

Talán te is érezted már reménytelennek a helyzetet, mert hiába kerestél fel több állatorvost, próbáltál ki többféle kenőcsöt, gyógyszert – a tartós megváltás elmaradt, mert csak a tüneteket sikerült enyhíteni, de a kiváltó okot nem sikerült megszüntetni.

A huminsav a természet csodája, mert úgy üríti ki a szervezetben felhalmozódott méreganyagokat, hogy közben létfontosságú nyomelemekkel tölti fel, így beindulnak az öngyógyító folyamatok, amit a jobb közérzetben, emésztésben és betegségekkel szembeni ellenállásban veszel észre.

Reméljük, téged is hamarosan üdvözölhetünk a Humac Klubban, az életerős kedvencek gazdijainak közösségében.

Kérdések, amelyek benned is felmerülhettek

(és megnyugtató válaszok)

Miért hatékony a Humac?

Azért, mert természetes huminsavat tartalmaz, ami segít megkötni, majd kiüríteni a szervezetből a méreganyagokat, miközben 80+-féle nyomelemmel tölti fel a szervezetet. Így beindul az öngyógyító folyamat, amit abból fogsz látni, hogy a kedvenced nyugodtabb, egészséges az étvágya, emésztése és a csillogóbb a szőre, bundája.

Ugyanúgy kell mellette gyógyszert adagolni?

Ezt az állatorvos fogja látni az allergiás tünetek alapján. A Humac eledelkiegészítő, tehát nem helyettesíti a gyógyszereket, viszont csökkentheti azok szükségességét az öngyógyítás beindítása miatt.

Mindegy, milyen tápra szórom?

Azt tapasztaljuk, hogy nem minden táp mellett hatékony (azoknál lehet gond, melyeket telenyomtak allergénekkel). Ebben a cikkben találsz útmutatót a megfelelő tápválasztáshoz.

Túl lehet adagolni?

Mivel a Humac nem tartalmaz sem illatanyagot, sem ízesítőt, így ez ritkán fordul elő, de ha valamiért a kedvenced mégis ódzkodna a fekete portól, akkor érdemes fokozatosan bevezetned: az első alkalommal csak "sózd meg" vele az eledelt és ha ezt megszokta, akkor fokozatosan növeld az adagot az előírt mennyiségig. Egy másik alternatíva, hogy valamilyen ízes, aromás olajjal (pl. lazac-, kókuszolaj) lespricceled.

 

 

Hagyjam abba az adagolását, ha pár nap után hasmenése lesz a kedvencemnek?

Bár az első napokban előfordulhat lágyabb széklet, esetleg hasmenés, de ez teljesen természetes, mert a méregtelenítési folyamat része. Ha ez 2-3 nap alatt nem múlik el, akkor nézd meg az eledel összetételét, mert a zöldkagyló, rák, kovaföld, ásványföld tartalmú tápok semlegesíthetik a humin- és fulvosav hatását.

Milyen étrendkiegészítőt adhatok mellé?

A Humac minden olyan étrendkiegészítővel, olajjal párosítható, amely természetes összetevőkből áll.

Folyamatosan vagy kúraszerűen kell adagolni?

Teljesen természetes készítmény, ezért bátran adhatod folyamatosan, sőt ezt javasoljuk is, mert az etetés után 4 napig tudja kifejteni a hatását. Gondolj csak bele: logikus, hogy ha a szervezet nem kap támogatást a méreganyagok kiürítéséhez és mikrotápanyag-utánpótlást, akkor a problémák egy idő után újra előjöhetnek.

Túl lehet adagolni?

Nem, mert csak annyi hasznosul belőle, amennyire a szervezetnek szüksége van.

Lehet gyógyszerrel együtt adagolni?

Jobb, ha vársz 2 órát a gyógyszer beadása és a Humac adagolása között azért, hogy mindkettő a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. (Kivétel a féreghajtó tabletta: amikor ezt adod, akkor aznap hagyd ki a Humacot.)

Egyébként gyógyszeres terápia mellett kifejezetten ajánljuk a huminsavat kiegészítésként.

Igyekeztünk könnyen érthetően megválaszolni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, de ha bizonytalan maradtál valamiben, akkor írj nekünk itt és igyekszünk 24 órán belül reagálni.